Műanyag (PVC) ereszcsatorna rendszer

Műanyag (PVC) ereszcsatorna rendszer

A ház dísze az ereszcsatorna rendszer

Műanyag ereszcsatorna

Műanyag ereszcsatorna

Amikor a ház csaknem kész, a színek és formák pont olyan harmóniában élnek együtt, ahogy azt alkotója – és a megrendelő- megálmodta. Az épület összhatását tökéletesen elronthatja egy rosszul kiválasztott ereszcsatorna rendszer, vagy éppen sokat emelhet is rajta, ha jól döntünk. Itt is, akárcsak az építészeti termékek egyéb területein a szín és formaválaszték meglehetősen gazdag. A műangyag ereszcsatorna rendszerekben a hagyományos félkör szelvényű csatorna rendszer ugyanúgy megtalálható, mint a kisebb épületekre, garázsokra, nyaralókra illő kazettás típus. Az ereszcsatorna rendszer gazdag szín-és méret választékban kapható, így már csak azt kell eldöntenünk, hogy mi melyik műanyag ereszcsatorna rendszer elemeit kívánjuk használni. Számos elemmel egészíthetjük ki vízelvezető rendszerünket és növelhetjük az összhatást. A túlfolyásgátlóval ellátott esővízgyűjtővel gazdaságossá tehető az öntözés, a lombfogó háló megóvja az ereszt a falevelektől és egyéb szennyeződésektől, szükségtelenné téve az ereszcsatorna rendszer tisztítását.

Műanyag ereszcsatorna metszet

Műanyag ereszcsatorna metszet

A műanyag ereszcsatorna rendszer elemei speciális felületkezelést kapnak, amitől UV állóvá válnak és megtartják színüket még hosszú idő elmúltával is. Mint látványra, mint pedig minőségre jó választás a műanyag ereszcsatorna rendszer. A korrózió miatt nem kell hogy fájjon a fejünk, az ereszcsatorna rendszer több generációváltás után is még újszerűen hat a házon. Jól tűrik a szélsőséges időjárási viszonyokat, rendkívül rugalmasak, nem horpadnak. Mint látványra, mint pedig minőségre jó választás a műanyag ereszcsatorna rendszer.

A műanyag ereszcsatorna redszer egy igazán stílusos befejezés

A ház kritikus része az ereszcsatorna rendszer, hiszen ez a rendszer védi az épületet a csapadék okozta kártól és a jól kiválasztott csatorna növeli a ház esztétikai értékét. A műanyag ereszcsatorna rendszer, nem rozsdásodik, nem fog kilyukadni, így nem áztatja el a falakat. El sem tudjuk képzelni, hogy egy rossz minőségű ereszcsatorna rendszer milyen károkat képes okozni. A műanyag ereszcsatorna rendszer -Nyugat Európához hasonlóan- hazánkban is egyre jobban kezd elterjedni, hiszen a szakemberek kezdik felismerni a rendszer nyújtotta előnyöket, lehetőségeket.

A ereszcsatornák anyaga PVC:

Műanyag ereszcsatorna esőben

Műanyag ereszcsatorna esőben

UV-álló, anyagában színezett (homogén, színtartós), fagyálló, ütésálló lúg és saválló, tűzálló, kedvező tulajdonságait szélsőséges időjárási viszonyok közepette is megtartja. Az ereszcsatorna rendszer igen egyszerűen és gyorsan felszerelhető.

Színválaszték:
fehér, barna, szürke, homok (bézs), fekete, vörös, vörösréz* ( *csak GRN125R és GRN133R )

Méretek:
GRN116 (67mm), GRN125 (120mm), GRN133 (172mm)